KanKaLaR FoRumLari | www.KanKaLaRFoRumLari.tr.cX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KanKaLaR FoRumLari | www.KanKaLaRFoRumLari.tr.cX

KanKaLaR

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İzmir'deki en iyi apartman ve site yönetim şirketi

YazarMesaj
salam9

İzmir'deki en iyi apartman ve site yönetim şirketi Empty
MesajKonu: İzmir'deki en iyi apartman ve site yönetim şirketi   İzmir'deki en iyi apartman ve site yönetim şirketi Icon_minitimePtsi Şub. 05, 2018 6:29 pm

Pek çok kişinin ortak görüşü, Yön35 isimli profesyonel yönetim İzmir şirketinin, sektöründe en özel şirketlerden biri olduğudur. Birçok apartman ve site sahibi, yönetim işlerini Yön35'e bırakmaktadır. Siz de gerek apartmanlar, gerek siteler, gerek rezidanslar, gerekse de alışveriş merkezleri için Yön35 firmasından yöneticilik hizmetleri alabilirsiniz.

https://www.yon35.com adlı internet sitesine giriş yaparak, Yön35 profesyonel site, apartman ve rezidans yönetim firmasını en iyi şekilde tanıyabilirsiniz. Site üzerinde, Yön35 tarafınca sunulan tüm hizmetler en ayrıntılı şekilde ziyaretçilere anlatılmaktadır. Sitelerinize kaliteli güvenlik, temizlik ve tadilat hizmetleri yaptırmak adına, Yön35 firmasından destek almanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Site: Yon35.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Apartman ve site temizliği - Sitetemizligi.net
» Nurpak Temizlik Bursa - Ev, Ofis, Apartman ve Site Temizliği
» ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi
» En iyi şirket yönetim programı Uzmansirketim.com adresinde
» Web Site Seo Analinizi Yapın (Web Site Analizi)